Het Team......

Tres Tess Hair Beauty Spa Almelo

Tres Tess Hair Beauty Spa Zwolle 

Team van Tres Tess

 Hoi Ik ben Tessa, eigenaresse van Tres Tess Hair&Beauty Spa. Heb al ruim 28 jaar ervaring in dit prachtige vak en ben nog steeds erg ondernemend. Samen met mijn team zorg ik graag voor uw haar, hoofdhuid en huid en ook sta ik voor u klaar voor de Bodyshaping.

In onze salon hebben we allemaal een specialisme. Die van mij zijn:

Color Stylist, Well Being Specialist en Beauty en Skin professional. Want naast de kapsalon hou ik mij erg bezig met de innerlijke Beauty en in onze schoonheidssalon kun je me ook altijd vinden voor advies voor huidverbetering.

Daarnaast coach ik mijn team om zo nog de betere versie uit hun zelf te kunnen halen.

Graag tot ziens in onze heerlijke salon’s

Verzorgende groet, Tessa

 

Hallo, Ik ben Lisanne medewerkster bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Almelo. Heb ongeveer 8 jaar ervaring, ben erg enthausiast en sta graag voor u klaar voor het perfecte kapsel wat bij u past.

Binnen het team ben ik een Color Stylist en ben mij daarvoor nog steeds meer aan het ontwikkelen. Hou erg van lang haar kleuren en knippen hou ik ook erg van. Als Styling Stylist maak ik je haar ook graag mooi aan het einde van de behandeling.

Hou je ook zo van highlights of een balayage? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta graag voor je klaar.

Zou het leuk vinden om u te ontmoeten,

Groet, Lisanne.

 

Hoi Ik ben Michelle medewerkster bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Almelo en Zwolle. Heb ruim 4 jaar ervaring. Ik hou erg van gezelligheid en lachen…..Ben serieus en heb heel veel liefde voor mijn vak.

Dat is een van mijn specialiteit……..

Daarnaast ben ik een Social media Specialist, Styling Stylist en vind het knippen ook echt heel gaaf. Geen enkel kapsel maar ook kleur is mij te gek. Ook ben ik een aantal uur werkzaam in onze heerlijke Beauty Spa en handel volgens de werkwijze van Skills of Beauty. Kortom heerlijke ontspannende massages en huid verbeterende behandelingen.

Ook zin om een Michelle Coupe te hebben?

Of om  eens heerlijk een ontspannende behandeling te ondergaan in de Beauty Spa? Dan zie ik je snel in de salon.

Ontspannende groet, Michelle

 

Ik ben Inge  Styling Styliste bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Almelo. Ik ben 2 dagen werkzaam in de salon. Hou erg van mensen verzorgen en hou van het stylen van het haar.

Ik wordt intern opgeleid binnen het team als Color specialiste.

Ben op dit moment erg bezig  met mijn eigen ontwikkeling binnen het team.

Ik kijk erna uit om u ook eens te ontmoeten in de salon.

Tot snel……..

Bijzondere groet, Inge

 

 Hi, mijn naam is Demi medewerkster bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Zwolle. Ik ben ruim 4 jaar Hairstyliste en nog steeds super leergierig.

Ik ga elke maand naar training bij de Academy van Artego waar ik veel bij leer van alle kleuringen en technieken die steeds aan het vernieuwen zijn. Hou ontzettend van mijn vak en ben er elke dag super graag mee bezig. 

Voor zowel een mooie kleur als een goed geknipte coupe kunt u bij mij terecht. Dus zit u met uw handen in het haar? Niet doen, laat dit maar aan mij over! Uw haar is mijn uitdaging.

Een haar fijne groet Demi

Hallo, ik ben Cynthia medewerkster bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Zwolle. 

De plek waar de salon gevestigd is is voor mij al jaren super bekend. onderhand ben ik al 12 jaar werkzaam aan de Diezerpoortenplas 36.

Ik hou van alles wat met het vak te maken heeft en voer het 4 dagen in de week uit met super veel liefde. Hou van mensen en het verzorgen ervan. De filosofie van Tres Tess hoort bij als het op mijn lijf is geschreven. Stukje extra aandacht voor de klant die we graag geven met het gehele team komt recht uit mijn hart………..en kost me totaal geen moeite.

Ik zie u graag bij mij in de stoel, en krijgt u van mij een passend advies.

Knuffel, Cynthia

 

 

 

 Hey, ik ben Laura en Styling Styliste bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Zwolle, maar ben ook te vinden in Almelo.

Ik zit nog 1 dag in de week op school en ben 3/4 dagen werkzaam in de salon’s. Ik hou ontzettend van mijn vak en wil me graag breed gaan ontwikkelen in het vak. 

Ik kleur, zet highlights, verzorg u graag met een hoofdhuidmassage en treatment en kan uw haar top in model brengen.

Ik hoop dat ik u snel bij mij in de stoel zie, waar ik mijn creativiteit kan laten stromen.

Crea groet, Laura